Website ini sesuai dilayari menggunakan Firefox atau Google Chrome untuk memastikan semua plugin berfungsi dengan baik
Home » , , , » Bakat GWIYOMI oleh sumandak Sabah comel dikesan

Bakat GWIYOMI oleh sumandak Sabah comel dikesan

Written By Admin on Thursday, April 18, 2013 | 10:22 AM
Semua artikel dalam blog ini tertakluk kepada penafian SATUSABAH.COM

Bantu sokong 1SABAH dengan klik 'Like' di bawah ini. Terima Kasih!


KIYOMI/GWIYOMI yang digayakan oleh Clera Alex atau Clera Oleyvera Alex telah dikesan di Youtube dan telah dipaparkan di fanpage 1SABAH.

Video tersebut telah dicadangkan oleh seseorang dan setelah review oleh beberapa admin maka video tersebut dipersetujui untuk dipaparkan kerana video itu ada daya tarikannya yang tersendiri dan  dimuatnaik di Youtube yang berstatus 'Public'. Difahamkan Clera juga merupakan seorang modeling.

Apa yang menarik dalam video tersebut selain sumandak itu nampak comel, gaya tersebut merupakan trend baru merakam aksi depan kamera. 

Video tersebut boleh dilcapai di sini
Di bawah ini merupakan gambar sebenar sumandak ini.Clera dengan uniform juru rawat

Fenomena merakam aksi depan kamera ialah satu trend muda mudi masa kini. Rakaman seperti ini menunjukkan sikap berhemah berbanding segelintir Youtuber yang merakam aksi kurang sopan. Semoga  akan menjadi ikutan yang lain untuk mempertahankan nilai-nilai ketimuran khususnya budaya Sabah dalam usaha untuk menjadi 'public figure'.
Nah! pemes sudah ko Clera hihihi!!! Teruskan usaha dan pastikan budaya Sabah terus di bawa dalam apa juga aktiviti yang menjurus kepada dunia glamer.


IKLAN TEKSUntuk mengikuti dengan mudah dan tidak terlepas posting di blog ini, sila ke fan page 1SABAH, halakan cursor anda ke butang "Liked" dan tick √ pada "Get Notifications" dan "Show in News Feed" atau dengan melanggan percuma News Feed kami melalui email.
Kongsikan informasi ini :

BERITA PILIHAN

Artikel Popular Minggu Ini

Antara Artikel Terbaik

 
Dibangunkan Oleh : Fantasi Media
Hakcipta Dipelihara © 2008 - 2014. SATU SABAH